FRA FASTLÅST TIL FRI

DETTE FORLØB ER TIL DIG, DER:

  • Ønsker at skabe den forandring du savner ved at integrere kroppen som en ressource.
  • Vil til bunds ift. der, hvor du sidder fast.
  • Vil lære at transformere uønskede kropslige mønstre til mere energi og øget velvære.
  • Ønsker et længerevarende forløb med sideløbende hjemmetræning, som øger din mulighed for selv-regulering.

BLIV FRI – MED ALLE DINE RESSOURCER

Brug din krop til at komme til bunds med der låser dig fast. Lær at transformere gamle temaer lagret i din krop. Så du bliver fri og får mere energi, får det bedre og heler. Det øger din mulighed for at gøre den forskel, der giver mening for dig.

VARIGHED OG PRIS

Fra fastlåst til fri er et længerevarende terapeutisk forløb, som strækker sig over otte sessioner á 60 minutter.

Vi begynder forløbet med en indledende samtale, hvor vi i fællesskab finder ud af, hvad der igennem sessionerne skal fokuseres på.

Sideløbende med sessionerne får du adgang til et digitalt forløb med øvelser, som jeg sammensætter specifikt til dig og dit særlige forløb. 

Forløbet inkluderer således en indledende samtale á 30 minutter, otte sessioner á 60 minutter.  Sideløbende får du træning og øvelser, når det er relevant.

Kontakt mig  for en gratis og helt uforpligtende samtale om, hvorvidt forløbet er rigtigt for dig.

Pris: 5950 dkk

 

AFKLARENDE SAMTALE:

Kontakt mig og book en gratis og uforpligtende samtale. Skriv til mig: kontakt@marielumholtz.dk

PRØVESESSION:

Det er muligt at få en prøvesession på 75 min., inden du beslutter dig, om forløbet er noget for dig. Pris DKK 1200.

EFTER ENDT FORLØB:

Forløbet kan købes en gang. Har du lyst til at fortsætte samarbejdet, er der mulighed for at købe enkelt sessioner eller klippekort.

FJER_IKON_WEB

DET FÅR DU UD AF FORLØBET

Når du lærer at øge din opmærksom på din krop, mærker du, hvordan begrænsende temaer er lagret i din krop i form af fysiske symptomer og gener og uønskede tilstande (f.eks. udmattethed eller angst). 

Du opdager hvordan, det der sker i din krop, er forbundet til dit liv. Du opdager og bruger dine kropslige ressourcer til at tage kontrol over temaet, så det ikke længere styrer dig. 

Du lærer teknikker og øvelser til at påvirke dine fysiske symptomer og gener indefra, og de forsvinder eller reduceres kraftigt. Disse kan du bruge igen og igen, så forandringen varer ved. 

Du oplever kvaliteter og sider af dig, du ikke kender eller ikke har oplevet længe. Det er en del af dit potentiale, som du kan bruge til at gøre en forskel på den måde, der giver mening for dig. 

Og måske vigtigst – du får det bedre. Når symptomer og ubehag forsvinder ved egen hjælp, går du ikke længere gennem din dag udmattet, irritabel og i dårligt humør. Du har mere energi og er samtidig mere afslappet, rolig og veltilpas.

DERFOR GIVER DETTE FORLØB RESULTATER

Du har ingen ide om, hvordan du selv bidrager til der i dit liv, hvor du er låst fast. Du ved ikke hvad roden er og hvad du selv kan gøre for at få kontrol. Men oplevelsen er velkendt. Du er hjælpeløs overfor de symptomer, der følger med og ved ikke hvordan du bliver af med dem (f.eks. hovedpine, ondt i lænd eller ryg, spændinger i nakken mm.) 

Du ender ofte med at adressere symptomer og tyr til diverse former for behandling eller måske spiser du smertestillende piller eller på anden måde gør du ting for at dulme ubehaget. Det hjælper typisk lige nu, men efter et stykke tid vender symptomerne og de velkendte og begrænsende oplevelser tilbage.

Når du lærer at få adgang til din krop og dens ressourcer og du lærer at bruge dem, vil du direkte og indefra optrevle temaet. Igennem den proces svækkes temaet og du får mere energi. Din krop heler, restituerer og fordøjer gamle oplevelser, som sidder fast i kroppen. Du får det bedre, med mere energi og bedre humør.

Resultaterne kommer, når du ikke længere er hjælpeløs. I takt med at du ikke er begrænset af det gamle tema, oplever du kvaliteter, du har ønsket eller savnet, og som du kan bruge til at være den du ønsker og gøre den forskel der er vigtig for dig.

PRAKTISK INFORMATION

ADRESSE

Behandlingen foregår her:

Lyngby Behandlerhus
Christian X’s Allé 168
2800 Lyngby

SELVOM ALLE SESSIONER ER FORSKELLIGE, FØLGER DE NOGENLUNDE DETTE FLOW:

  1. Vi beskriver det relevante tema / situation og forbinder det til din kropslige oplevelse.
  2. På briksen øger vi  dit energiniveau. Det er fundamentet for øget kropsopmærksomhed og forløsning.
  3. Du lærer nu at mærke hvordan fastlåste reaktioner og vaner er udtrykt i din krop.
  4. Derefter forløser din krop de fastlåste strukturer og fordøjer gamle oplevelser.
  5. Din oplevelse og tilstedeværelse skifter, i takt med at kroppen forløser frigives energi, som understøtter heling.
  6. Du hviler i ca. 5-7 min., så din krop kan integrere det, vi har arbejdet med.