Telefon: +45 31 36 60 90
Kontakt@Marielumholtz.dkBevæg dig ind i helhed workshop
En somatisk forandringsprocess gennem bevægelse og kropsorienterede øvelser

Pt. ingen datoer. For at modtage info. om næste workshop, kan du tilmelde dig mit nyhedsbrev her)
Helhed er din naturlige og fuldstændige oplevelse af dig. Du vil opleve dig selv som hel, når du også indvilliger i at opleve dine sår og ufuldkommenheder. – Marie Lumholtz

Beskrivelse

Din krop forandrer sig konstant. Den krop du kender, tager du for givet og forandringer er ikke velkomne (selvom du tror du ønsker dem). Forandringer bringer frygt. Frygt for at blive ældre, at blive mindre mobil, at blive mindre attraktiv, ikke at have frihed til at bevæge sig og gøre hvad du vil, at miste dit helbred og velbefindende.

I stedet for at rumme og kropsliggøre forandringerne, så gør du modstand, skjuler dem, benægter dem, lyver om dem, prøver at løbe fra dem.
Det betyder adskillelse fra kroppen og oplevelsen af forandring. Måden du gør det er ved at spænde muskler og holde din krop på særlige måder i lange perioder. Det er en seriøs anstrengelse og resulterer i at du:

• Ikke mærker visse dele af din krop, f.eks. dine ben eller dine arme.
• Holder følelser, fornemmelser og smerte, som du opfatter som uønskede, fra livet.
• Oplever smerte, ubehag og symptomer.
• Mister energi og føler dig drænet.

Det påvirker dit helbred og velbefindende. Du ved faktisk ikke længere hvad din krop virkelig har brug for , fordi du kan ikke mærke det.

I sidste ende trives du ikke med forandring

Dit indre billede af hvem du tror du skal være og hvad der burde ske, matcher ikke de forandringer som finder sted. Du sammenligner dig med ideer og forestillinger om hvordan du er rigtig, hvordan du skal være succesful, hvordan du fortsat skal have betydning, hvordan du skal være attraktiv. Det er en besværlig kamp som du bliver ved med at tabe, fordi du ikke er i takt med virkeligheden.

Det er årsag til fortrydelse, tvivl og tab af selvtillid. Fordi det, som du tog for givet, er ikke længere, som du ønsker og havde planlagt. Over tid for det dig til at vige tilbage og svinde ind. Og du mister dele af dig – din styrke, din glæde og din tilfredsstillelse og i sidste ende oplevelsen af at være hel. Denne cyklus er lumsk og påvirker dit liv på forskellige måder, f.eks.:

• Du kæmper med at komme dig efter en ulykke eller forandring i dit helbred. Det efterlader dig med følelsen af at miste kontrollen og du føler dig som en forringet version af dig selv.
• Du oplever en betydningsfuld forandring, for eksempel du starter nyt job, bliver sagt op fra dit job, graviditet og fødsel, overgangsalder, eller skilsmisse. Følelserne du oplever er overvældende (f.eks. smerte, frygt, ængstelse) og do gør alt hvad du kan for at undgå at mærke det, f.eks. du ser for meget TV, spiser eller sover for meget eller for lidt eller drikker for meget.
• Du føler dig utilstrækkelig. Du er dygtig til dit job og dine kollegaer værdsætter dit bidrag. Men du føler dig aldrig god nok og ’straffer’ dig selv uafbrudt og presser dig selv til at gøre det bedre.
• Du er i et fantastisk intimt forhold. Inderst inde føler du ikke at du fortjener det og du er sikker på at det kommer til at ende. Du kan ikke slappe af og føler dig ensom og trist.

Når du bliver fortrolig med effekten af forandring i dig – følelserne, fornemmelserne, oplevelserne – og lader dem bevæge sig igennem din krop på en måde så din krop kan fordøje, assimilere og integrere oplevelsen af forandring i dig, har du en reel mulighed for at blive hel.

De gode nyheder: Helhed har ikke noget med perfektion at gøre, så du behøver ikke at arbejde hårdt eller kæmpe for at opnå det. Det er en alkymistisk proces, hvor du lader det forandring bringer bevæge gennem din krop, hjerte og intellekt og indsamler de indsigter, oplevelser og ny energi processen bringer. Processen vil til tider muligvis være intens og den vil muligvis bevæge sig igennem dig på uforudsigelige og mystiske måder. Men når du lærer at lade det ske og ved at det er nødvendigt og gavnligt, behøver du ikke længere gå rundt og forsøge at kontrollere eller beskytte dig mod forandring. Forestil dig den frihed, energi og velvære det vil bringe, når du kan slappe af i dit eget væsen og møde verden fra din helhed.

I denne workshop dykker du dybt med i processen mod at blive hel.
Somatisk Behandling | København

Du lærer

• Kropscentrerede værktøjer og at bruge dem med og i din krop til at håndtere forandring.
• Hvordan du følger din krop gennem bevægelse og åndedrætsarbejde og tillader at din krop forløser, fordøjer og integrerer oplevelser du holder i fastlåste og anspændte områder.
• At opfange og opfatte din krops præcise behov for at være hel og at stoppe med at kæmpe mod de behov.
• At rumme og lede frigjort energi i din krop og bruge den energi til at skabe retning i dit liv.

Når du lærer at bevæge dig med opmærksomhed indefra, går du gennem din dag integreret og med mere af dig. Dette giver dig en række nye muligheder for at være og agere når forandringer i din krop og dit liv forekommer.

Kvaliteter og oplevelser dom glæde, nydelse, styrke og tilfredsstillelse opstår naturligt som en integreret del af dig. Eftersom du er kilden til disse kvaliteter, vil du ubesværet udtrykke dem fra den helhed som er dig.

Det du lærer, hjælper dig med at håndtere:

• Følelsen af at være hjælpeløs og utilstrækkelig
• Ængstelse og frygt
• Tab
• Kritik – din egen eller andres
• Body image problemer
• Svære relationer
• Udmattelse

Workshoppen er med vilje holdt lille, så du modtager vejledning og instruktion, der er relevant for dine specifikke behov, selvom du lærer sammen med andre mennesker.

Mit ønsker er at du forlader workshoppen og føler din krop, dit hjerte og dit intellekt er integreret, og med en dybere fornemmelse af at være hel. Og at du sådan har du nye muligheder og frihed til at håndtere lige meget hvad livet smider i din retning.

KONTAKT INFORMATIONER

Marie Lumholtz: Kropsterapi & Somatisk Træning - København

Holbergsgade 26, 1 tv. 1057 København K
Telefon: +45 31 36 60 90
Email: Kontakt@Marielumholtz.dk
Web: https://MarieLumholtz.dk
Marie Lumholtz: Kropsterapi & Somatisk Træning - København
november 2020
MTiOToFLS
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Kontakt@Marielumholtz.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram