I bunden får du en 10 min. bevægelsespraksis.

 

En ligevægt mellem det indre og det ydre er et nødvendigt element af din helhedsoplevelse.

 

Der kan ikke være en fuldstændig kontrast mellem hvordan du føler indeni, og det du oplever udadtil.
De to må i nogen grad integreres.

 

Den ydre verden trækker meget stærkere end dit indre. Derfor er du nødt til at skabe plads og tid til at gå til dit indre og checke ind:

 

  • Hvem er jeg i dag?
  • Hvordan opleves det i min krop?
  • Hvad har jeg brug for?
  • Hvad kan jeg give?

 

 

Når du starter der i dit indre, kastes du ikke så let rundt af omstændigheder og deres drama – både dine egne og verdens. Du møder omstændigheder uden at blive flået ud af dit indre. Du oplever en mere konstant forbindelse mellem din indre og ydre verden.

 

Det sparer energi. Der er både mere energi og jævn energi til din rådighed.   I stedet for at slukke brande og afværge kriser kan du bruge din energi til det, som er vigtigt for dig.

 

Sådan påvirker du din verden – den indre og den ydre – i stedet for at reagere på den. Uden nødvendigvis at gøre andet end at være der.

 

Din daglige check in praksis behøver ikke være lang. Især når du inkluderer bevægelse. Så er hele kroppen med og derfor hele dig. I min erfaring er 10 – 20 minutter nok. Her er en kort 10 min. praksis til dig, hvor fokus er at mærke dit indre.

 

De 4 check-in spørgsmål er med, når jeg praktiserer. Jeg prøver ikke direkte at besvare spørgsmålene, men lader svarene opstå igennem min praksis.

 

PS: d. 13 januar 2018 holder jeg en workshop.

Jeg guider dig igennem en praksis, hvor du bevæger dig mod helhed.

Du lærer at bringe ligevægt mellem dit indre (= integration af dit intellekt/din viden og din krop/det sanselige) og det ydre (= den måde du bevæger og udtrykker dig i verden fra dIt indre).

 

Klik her, læs mere og tilmeld dig, hvis det taler til dig