Marie Lumholtz: Kropsterapi & Somatisk Træning - København

OM MARIE LUMHOLTZ OG KROPPE SOM LÆRER

Jeg har selv oplevet frustrationen ved langvarige fysiske skavanker og tilbagevendende tilstande, som tristhed, modløshed og udbrændthed, som, lige meget hvilken hjælp og behandling jeg prøvede, i bund og grund ikke forandrede sig. Dette ændrede sig, da jeg selv lærte at mærke og bruge ‘min indre værktøjskasse’ – altså de kropslige ressourcer. Nu kunne jeg eje og bruge den energi der er til rådighed. Det blev det muligt for min krop at gøre det den havde brug for, for at hele, restituere og få det bedre.

Jeg er kropsterapuet, Embodiment Practitioner og faciliterer somatiske forandringsprocesser. Jeg er indehaver af Kroppe som lærer, og har arbejdet med kroppen i mere end 15 år. Min passion er at hjælpe din krop med at frigøre sig fra forankrede stukturer og mønstre, som forårsager stress og dagligt fortærer din energi og velbefindende, er årsag til symptomer og modarbejder din mulighed for at bruge alle dine gaver og glæden ved at være dig.

Maria Lumholtz

Da min krop gav slip, slap de fysiske begrænsninger og min bevægelsesfrihed udvidede sig. Det påvirkede min adfærd og jeg slap også gamle overbevisninger om mig selv og verden – Min krop gjorde det, den havde brug for for at hele, restituere.

Jeg kom ud af en cirkel, som havde gentaget sig i årevis. Jeg har nu mere energi, som jeg bruger til at leve meget mere som hele mig. Dvs. at få opfyldt mine behov og manifestere drømme. Det sker naturliges ikke med et trylleslag og jeg arbejder hele tiden med mine kropslige og fysiske værksteder. Ikke alle drømmer bliver til virkelighed, men nu tør jeg mærke drømme og lade den leve fysisk i min krop for det gør mig mere hel. Også selvom den ikke kan realiseres.

Maria Lumholtz

Jeg oplevede at få det bedre, få mere energi, færre symptomer, bedre humør og have nye muligheder.

Jeg har sidenhen støttet mange mennesker i den transformationsprocess. Fra udelukkende at have muligheden for at søge udefrakommende hjælp, når de døjede med symptomer og tilstande, som efterlod dem hjælpeløse, har jeg set utallige klienter forandre sig under forløbet til mennesker med mere energi, færre symptomer, bedre humør og bevæge sig fra et liv med lidelse til et liv med muligheder.

Uddannelse & Træning

  • Certified Pantarei Approach practitioner, Berlin, 2017
  • Qualified Grinberg Method Practitioner, Berlin / Spain, 2011 – 2016
  • Certified Anusara yoga Teacher, USA, 2007 – 2010
  • In depth studies of “Srividya, the Tantric traditions of auspicious Wisdom”, Dr. Douglas Brooks, Ph.D. 2001 – present.
  • Yoga Teacher training, 200 hours w. Amy Ippoliti in New York, Anusara Style, 2002
  • Certified Holistic Health Counselor, Institute for Integrative Nutrition, New York, 2000
  • Uddannet Ingeniør i Eksport og Teknologi, Teknikum (i dag DTU), 1985 – 1990

Andre kurser

  • “Dealing with past Traumas” training, Pantarei Approach, Berlin, 2017
  • The Marketing Seminar, Seth Godin, 2017
  • 8 months In-depth Intensive Woman’s movement and transformation training program, Ariel Daunay, Copenhagen, 2011 – 2012

Book en gratis afklaringssamtale

Udfyld kontaktformularen herunder med dit navn, telefonnummer & email-adresse, og lad os sammen afklare hvordan jeg kan hjælpe dig. Denne indledende afklaringssamtale er gratis, og på ingen måder bindende.