Telefon: +45 31 36 60 90
Kontakt@Marielumholtz.dk

OM MARIE LUMHOLTZ OG KROPPE SOM LÆRER

Maria Lumholtz
Jeg har selv oplevet frustrationen ved langvarige fysiske skavanker og tilbagevendende tilstande, som tristhed, modløshed og udbrændthed, som, lige meget hvilken hjælp og behandling jeg prøvede, i bund og grund ikke forandrede sig. Dette ændrede sig, da jeg selv lærte at mærke og bruge ‘min indre værktøjskasse’ – altså de kropslige ressourcer. Nu kunne jeg eje og bruge den energi der er til rådighed. Det blev det muligt for min krop at gøre det den havde brug for, for at hele, restituere og få det bedre.
Da min krop gav slip, slap de fysiske begrænsninger og min bevægelsesfrihed udvidede sig. Det påvirkede min adfærd og jeg slap også gamle overbevisninger om mig selv og verden – Min krop gjorde det, den havde brug for for at hele, restituere.

Jeg kom ud af en cirkel, som havde gentaget sig i årevis. Jeg har nu mere energi, som jeg bruger til at leve meget mere som hele mig. Dvs. at få opfyldt mine behov og manifestere drømme. Det sker naturliges ikke med et trylleslag og jeg arbejder hele tiden med mine kropslige og fysiske værksteder. Ikke alle drømmer bliver til virkelighed, men nu tør jeg mærke drømme og lade den leve fysisk i min krop for det gør mig mere hel. Også selvom den ikke kan realiseres.
Maria Lumholtz
Jeg oplevede at få det bedre, få mere energi, færre symptomer, bedre humør og have nye muligheder.
Jeg oplevede at få det bedre, få mere energi, færre symptomer, bedre humør og have nye muligheder.

Jeg har sidenhen støttet mange mennesker i den transformationsprocess. Fra udelukkende at have muligheden for at søge udefrakommende hjælp, når de døjede med symptomer og tilstande, som efterlod dem hjælpeløse, har jeg set utallige klienter forandre sig under forløbet til mennesker med mere energi, færre symptomer, bedre humør og bevæge sig fra et liv med lidelse til et liv med muligheder.

Uddannelse & Træning

Certified Pantarei Approach practitioner, Berlin, 2017
Qualified Grinberg Method Practitioner, Berlin / Spain, 2011 – 2016
Certified Anusara yoga Teacher, USA, 2007 – 2010
In depth studies of “Srividya, the Tantric traditions of auspicious Wisdom”, Dr. Douglas Brooks, Ph.D. 2001 – present.
Yoga Teacher training, 200 hours w. Amy Ippoliti in New York, Anusara Style, 2002
Certified Holistic Health Counselor, Institute for Integrative Nutrition, New York, 2000
Uddannet Ingeniør i Eksport og Teknologi, Teknikum (i dag DTU), 1985 – 1990

Andre kurser

“Dealing with past Traumas” training, Pantarei Approach, Berlin, 2017
The Marketing Seminar, Seth Godin, 2017
8 months In-depth Intensive Woman’s movement and transformation training program, Ariel Daunay, Copenhagen, 2011 – 2012

Uforpligtende  SAmtale

Indtast dine kontaktinformationer efter at have klikket på denne boks, og lad mig ringe til dig, til uforpligtende snak om hvordan jeg bedst kan hjælpe dig videre.

KONTAKT INFORMATIONER

Marie Lumholtz: Kropsterapi & Somatisk Træning - København

Holbergsgade 26, 1 tv. 1057 København K
Telefon: +45 31 36 60 90
Email: Kontakt@Marielumholtz.dk
Web: https://MarieLumholtz.dk
Marie Lumholtz: Kropsterapi & Somatisk Træning - København
juli 2019
MTiOToFLS
« jun  
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031 
Kontakt@Marielumholtz.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram