Telefon: +45 31 36 60 90
Kontakt@Marielumholtz.dk

HVORFOR VÆLGE “HOLDBAR FORANDRING” FORLØBET?

Du er klar til at tage dit velbefindende i egne hænder. Du har en fornemmelse af, at det du mangler er forbindelse til og muligheden for at bruge din krops ressourcer, når du er oppe imod udfordringer, som f.eks. smerte og ubehag.

Du er villig til at lære på en ny måde, for at komme udfordringen til livs. Men du ved ikke helt hvordan du får den forandring til at ske og hvad du skal gøre. Det du ved er, at det er udmattende at kæmpe. Det er tid til at stoppe kampen med sejlivede symptomer, som reducerer din livskvalitet og efterlader dig hjælpeløs.

Så du kan bruge din energi til at blive hel og gøre den forskel du længes efter.
Slip af med din indre frygt

DET FÅR DU UD AF FORLØBET

Når du lærer at øge din opmærksom på din krop, mærker du, hvordan dine symptomer, gener og uønskede tilstande (f.eks. udmattethed eller tristhed), er forbundet til dit liv.

Du lærer teknikker og øvelse til at opdage og bruge dine kropslige ressourcer til at transformere dine symptomer, gener og uønskede tilstande til energi, som kroppen bruger til at hele. Du påvirker dine fysiske symptomer og gener indefra og de forsvinder eller reduceres kraftigt.
"Du oplever kvaliteter og sider af dig, du ikke kender eller ikke har oplevet længe".
 - Marie Lumholtz
Og måske vigtigst – du får det bedre. Når symptomer og ubehag forsvinder ved egen hjælp, går du ikke længere gennem din dag udmattet, irritabel og i dårligt humør. Du har mere energi og er samtidig mere afslappet, rolig og veltilpas.

DERFOR GIVER DETTE FORLØB RESULTATER!

Når du oplever symptomer, føler du dig hjælpeløs. Du har ingen ide om, hvordan du selv bidrager til symptomerne, hvad symptomernes rod er og hvad du selv kan gøre for at reducere eller eliminere hovedpine, ondt i lænd eller ryg, spændinger i nakken mm. for at nævne et par velkendte. Du tyr til diverse former for behandling eller måske spiser du smertestillende piller eller på anden måde gør du ting for at dulme ubehaget. Det hjælper typisk lige nu, men efter et stykke tid vender symptomerne og tilstandene tilbage, ofte akkompagneret af nye symptomer og gener.

Når du lærer at få adgang til dine indre ressourcer og åbne det jeg kalder ’dit indre medicinskab’, bliver du i stand til selv at foranstalte forandring og af din tilstand. Du tager dit velbefindende i egne hænder. Din krop kan meget bedre hele, restituere og fordøje gamle oplevelser, som sidder fast i kroppen. Du får det bedre, med mere energi og bedre humør.

OM MARIE LUMHOLTZ OG KROPPE SOM LÆRER

Maria Lumholtz
Jeg er Kropsterapeut, Embodiment Practitioner og faciliterer somatiske forandringsprocesser.

Jeg er indehaver af Kroppe som lærer, og har arbejdet med kroppen i mere end 18 år.

Min passion er at hjælpe dig med at frigøre dig kropsligt fra effekten af traumatiske oplevelser. Disse oplevelser efterlader forankrede stukturer og mønstre i kroppen, som forårsager stress og angst og dagligt fortærer din energi og velbefindende. De er årsag til mange fysiske symptomer og modarbejder din mulighed for at bruge alle dine gaver og opleve glæden ved at være dig.

Jeg kender af egen erfaring konsekvensen af somatiske mønstre. Årevis med uforklarlige smerter og spændinger og en konstant mangel på energi, efterlod mig drænet og ude af stand til fuldt ud at udfolde mit potentiale.

Først da fik bearbejdet mine egne traumer kropsligt, kom jeg ud af en ond cirkel, som havde gentaget sig i årevis. Min krop helede, restituerede og genvandt energi.

Jeg oplevede nu en ny tilstedeværelse i min krop. Det var oplevelsen af mere energi og nye kvaliteter, som gav mig muligheden for at forandre og skabe det, jeg ønskede.
Maria Lumholtz
Jeg oplevede at få det bedre, få mere energi, færre symptomer, bedre humør og have nye muligheder.
Book en gratis afklaringssamtale
Udfyld kontaktformularen herunder med dit navn, telefonnummer & email-adresse, og lad os sammen afklare hvordan jeg kan hjælpe dig. Denne indledende afklaringssamtale er gratis, og på ingen måder bindende.

KONTAKT INFORMATIONER

Marie Lumholtz: Kropsterapi & Somatisk Træning - København

Holbergsgade 26, 1 tv. 1057 København K
Telefon: +45 31 36 60 90
Email: Kontakt@Marielumholtz.dk
Web: https://MarieLumholtz.dk
Marie Lumholtz: Kropsterapi & Somatisk Træning - København
november 2020
MTiOToFLS
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Kontakt@Marielumholtz.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram