Telefon: +45 31 36 60 90
Kontakt@Marielumholtz.dk

BLIV FRI – MED ALLE DINE RESSOURCER

Brug din krop til at komme til bunds med der låser dig fast. Lær at transformere gamle temaer lageret i din krop. Så du bliver fri og får mere energi, får det bedre og heler. Så du har muligheder for at gøre den forskel, der giver mening for dig.

DET FÅR DU UD AF FORLØBET

Når du lærer at øge din opmærksom på din krop, mærker du, hvordan begrænsende temaer er lageret i din krop i form af fysiske symptomer og gener og uønskede tilstande (f.eks. udmattethed eller angst). Du opdager hvordan det der sker i din krop er forbundet til dit liv.
Rasmus G. Winther, Professor i Filosofi
(Successhistorie)
Du opdager og bruger dine kropslige ressourcer til at tage kontrol over temaet, så det ikke længere styrer dig. Du lærer teknikker og øvelser til påvirker dine fysiske symptomer og gener indefra og de forsvinder eller reduceres kraftigt. Disse kan du bruge igen og igen, så forandringen varer ved.
"I stedet får du mere energi, som kroppen bruger til at hele og du får det bedre".
- Marie Lumholtz
Du oplever kvaliteter og sider af dig, du ikke kender eller ikke har oplevet længe. Det er en del af dit potentiale, som du kan bruge til at gøre en forskel på den måde, der giver mening for dig.

Og måske vigtigst – du får det bedre. Når symptomer og ubehag forsvinder ved egen hjælp, går du ikke længere gennem din dag udmattet, irritabel og i dårligt humør. Du har mere energi og er samtidig mere afslappet, rolig og veltilpas.

DERFOR GIVER DETTE FORLØB RESULTATER!

Du har ingen ide om, hvordan du selv bidrager til der i dit liv, hvor du er låst fast. Du ved ikke hvad roden er og hvad du selv kan gøre for at få kontrol. Men oplevelsen er velkendt.
Du er hjælpeløs overfor de symptomer, der følger med og ved ikke hvordan du bliver af med dem (f.eks. hovedpine, ondt i lænd eller ryg, spændinger i nakken mm.)
Du ender ofte med at adressere symptomer og tyr til diverse former for behandling eller måske spiser du smertestillende piller eller på anden måde gør du ting for at dulme ubehaget. Det hjælper typisk lige nu, men efter et stykke tid vender symptomerne og de velkendte og begrænsende oplevelser tilbage.

Når du lærer at få adgang til din krop og dens ressourcer og du lærer at bruge dem, vil du direkte og indefra optrevle temaet. Igennem den proces svækkes temaet og du får mere energi. Din krop heler, restituerer og fordøjer gamle oplevelser, som sidder fast i kroppen. Du får det bedre, med mere energi og bedre humør.

Resultaterne kommer, når du ikke længere er hjælpeløs. I takt med at du ikke er begrænset af det gamle tema, oplever du kvaliteter, du har ønsket eller savnet, og som du kan bruge til at være den du ønsker og gøre den forskel der er vigtig for dig.

OM MARIE LUMHOLTZ OG KROPPE SOM LÆRER

Maria Lumholtz
Jeg er Kropsterapeut, Embodiment Practitioner og faciliterer somatiske forandringsprocesser.

Jeg er indehaver af Kroppe som lærer, og har arbejdet med kroppen i mere end 18 år.

Min passion er at hjælpe dig med at frigøre dig kropsligt fra effekten af traumatiske oplevelser. Disse oplevelser efterlader forankrede stukturer og mønstre i kroppen, som forårsager stress og angst og dagligt fortærer din energi og velbefindende. De er årsag til mange fysiske symptomer og modarbejder din mulighed for at bruge alle dine gaver og opleve glæden ved at være dig.

Jeg kender af egen erfaring konsekvensen af somatiske mønstre. Årevis med uforklarlige smerter og spændinger og en konstant mangel på energi, efterlod mig drænet og ude af stand til fuldt ud at udfolde mit potentiale.

Først da fik bearbejdet mine egne traumer kropsligt, kom jeg ud af en ond cirkel, som havde gentaget sig i årevis. Min krop helede, restituerede og genvandt energi.

Jeg oplevede nu en ny tilstedeværelse i min krop. Det var oplevelsen af mere energi og nye kvaliteter, som gav mig muligheden for at forandre og skabe det, jeg ønskede.
Maria Lumholtz
Jeg oplevede at få det bedre, få mere energi, færre symptomer, bedre humør og have nye muligheder.

KONTAKT INFORMATIONER

Marie Lumholtz: Kropsterapi & Somatisk Træning - København

Holbergsgade 26, 1 tv. 1057 København K
Telefon: +45 31 36 60 90
Email: Kontakt@Marielumholtz.dk
Web: https://MarieLumholtz.dk
Marie Lumholtz: Kropsterapi & Somatisk Træning - København
november 2020
MTiOToFLS
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Kontakt@Marielumholtz.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram