Telefon: +45 31 36 60 90
Kontakt@Marielumholtz.dk

BLIV FRI – MED ALLE DINE RESSOURCER

Brug din krop til at komme til bunds med der låser dig fast. Lær at transformere gamle temaer lageret i din krop. Så du bliver fri og får mere energi, får det bedre og heler. Så du har muligheder for at gøre den forskel, der giver mening for dig.

DET FÅR DU UD AF FORLØBET

Når du lærer at øge din opmærksom på din krop, mærker du, hvordan begrænsende temaer er lageret i din krop i form af fysiske symptomer og gener og uønskede tilstande (f.eks. udmattethed eller angst). Du opdager hvordan det der sker i din krop er forbundet til dit liv.
Rasmus G. Winther, Professor i Filosofi
(Successhistorie)
Du opdager og bruger dine kropslige ressourcer til at tage kontrol over temaet, så det ikke længere styrer dig. Du lærer teknikker og øvelser til påvirker dine fysiske symptomer og gener indefra og de forsvinder eller reduceres kraftigt. Disse kan du bruge igen og igen, så forandringen varer ved.
"I stedet får du mere energi, som kroppen bruger til at hele og du får det bedre".
- Marie Lumholtz
Du oplever kvaliteter og sider af dig, du ikke kender eller ikke har oplevet længe. Det er en del af dit potentiale, som du kan bruge til at gøre en forskel på den måde, der giver mening for dig.

Og måske vigtigst – du får det bedre. Når symptomer og ubehag forsvinder ved egen hjælp, går du ikke længere gennem din dag udmattet, irritabel og i dårligt humør. Du har mere energi og er samtidig mere afslappet, rolig og veltilpas.

DERFOR GIVER DETTE FORLØB RESULTATER!

Du har ingen ide om, hvordan du selv bidrager til der i dit liv, hvor du er låst fast. Du ved ikke hvad roden er og hvad du selv kan gøre for at få kontrol. Men oplevelsen er velkendt.
Du er hjælpeløs overfor de symptomer, der følger med og ved ikke hvordan du bliver af med dem (f.eks. hovedpine, ondt i lænd eller ryg, spændinger i nakken mm.)
Du ender ofte med at adressere symptomer og tyr til diverse former for behandling eller måske spiser du smertestillende piller eller på anden måde gør du ting for at dulme ubehaget. Det hjælper typisk lige nu, men efter et stykke tid vender symptomerne og de velkendte og begrænsende oplevelser tilbage.

Når du lærer at få adgang til din krop og dens ressourcer og du lærer at bruge dem, vil du direkte og indefra optrevle temaet. Igennem den proces svækkes temaet og du får mere energi. Din krop heler, restituerer og fordøjer gamle oplevelser, som sidder fast i kroppen. Du får det bedre, med mere energi og bedre humør.

Resultaterne kommer, når du ikke længere er hjælpeløs. I takt med at du ikke er begrænset af det gamle tema, oplever du kvaliteter, du har ønsket eller savnet, og som du kan bruge til at være den du ønsker og gøre den forskel der er vigtig for dig.

OM MARIE LUMHOLTZ OG KROPPE SOM LÆRER

Maria Lumholtz
Jeg har selv oplevet frustrationen ved langvarige fysiske skavanker og tilbagevendende tilstande, som tristhed, modløshed og udbrændthed, som, lige meget hvilken hjælp og behandling jeg prøvede, i bund og grund ikke forandrede sig. Dette ændrede sig, da jeg selv lærte at mærke og bruge ‘min indre værktøjskasse’ – altså de kropslige ressourcer. Nu kunne jeg eje og bruge den energi der er til rådighed. Det blev det muligt for min krop at gøre det den havde brug for, for at hele, restituere og få det bedre.
Da min krop gav slip, slap de fysiske begrænsninger og min bevægelsesfrihed udvidede sig. Det påvirkede min adfærd og jeg slap også gamle overbevisninger om mig selv og verden – Min krop gjorde det, den havde brug for for at hele, restituere.

Jeg kom ud af en cirkel, som havde gentaget sig i årevis. Jeg har nu mere energi, som jeg bruger til at leve meget mere som hele mig. Dvs. at få opfyldt mine behov og manifestere drømme. Det sker naturliges ikke med et trylleslag og jeg arbejder hele tiden med mine kropslige og fysiske værksteder. Ikke alle drømmer bliver til virkelighed, men nu tør jeg mærke drømme og lade den leve fysisk i min krop for det gør mig mere hel. Også selvom den ikke kan realiseres.
Maria Lumholtz
Jeg oplevede at få det bedre, få mere energi, færre symptomer, bedre humør og have nye muligheder.

KONTAKT INFORMATIONER

Marie Lumholtz: Kropsterapi & Somatisk Træning - København

Holbergsgade 26, 1 tv. 1057 København K
Telefon: +45 31 36 60 90
Email: Kontakt@Marielumholtz.dk
Web: https://MarieLumholtz.dk
Marie Lumholtz: Kropsterapi & Somatisk Træning - København
august 2019
MTiOToFLS
« jun  
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Kontakt@Marielumholtz.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram