Telefon: +45 31 36 60 90
Kontakt@Marielumholtz.dk

EKSPERT I DIG – DU ER NØGLEN TIL FORANDRING.

Tag kontrol og naviger dit liv indefra med et træningsprogram. Skab det liv du elsker!

NB: Et træningsprogram designet til dine unikke behov kræver, at du allerede har et fundament af somatisk læring, for at få mest ud af at træne. Har vi ikke arbejdet sammen før, læs venligst her om mine somatiske læringsforløb.

HVORFOR VÆLGE ER PERSONLIGT TRÆNINGSPROGRAM?

Med et personligt træningsprogram træner du at blive flydende i at bruge din krop, din fysikalitet og dine kropslige ressourcer til at tackle daglige udfordringer og bump du møder på vejen. At træne selvstændigt vil forstærke, det du har lært i et somatisk læringsforløb.

Et personligt træningsprogram er skræddersyet til dig, dvs. din krop og de specifikke situationer og tilstande vi har arbejdet med i dit forløb. Du forankrer det, du har lært igennem dit forløb, ved at træne specifikt mod at forandre det du ønsker. Når du træner selvstændigt øges dit selvværd, når du oplever, at du kan selv iværksætte den forandring du søger.

Det har en selvforstærkende positiv effekt, som vokser efterhånden som du træner.
Somatisk Stressbehandling | København

DET FÅR DU UD AF ET TRÆNINGSPROGRAM

Når det gamle velkendte banker på, er du ikke hjælpeløs. Du bruger træningsprogrammet til at reducere effekten – hvad end det er fysiske symptomer, følelser eller tilstande du oplever.

Du lærer at bruge din krop og dit åndedræt til at øge energi niveauet i din krop. Det er fundamentet for ikke at havne et fastlåst sted. Du har færre symptomer og er mere veltilpas.
Gennem træningen højner du sanserne og det giver nye måder at håndtere udfordringer og tackle de daglige udfordringer.
Du mærker løbende dine behov og ønsker og kan dagligt navigere efter disse. Så du i højere grad lever efter dit potentiale og gør den forskel som er vigtig for dig.

DERFOR GIVER ET TRÆNINGSPROGRAM RESULTATER

Når du løbende træner de kropslige ressourcer du har lært at bruge i dit forløb, navigerer du bedre og bedre dit liv indefra. Ikke som en reaktion på det, der skete omkring mig. Det er fordi du arbejder løbende med årsagen til det som låser dig fast, og med at transformere den oplevelse til energi og velbefindende.

Det betyder ikke, at du ikke får brug for hjælp. Men det betyder, at du ikke er hjælpeløs og at du påvirker, hvordan du har det, lige nu. Du er ikke afhængig af andre for at have det godt. Når du lever dit liv indefra er du hel. Du kan nok ikke altid få alt det, du ønsker. Men du er mere tilfreds og glad.

DIT SKRÆDDERSYEDE TRÆNINGSPROGRAM INDEHOLDER
Et træningsprogram på 30 min. designet helt specifikt til din krop og relevant ift. det vi har arbejdet med i dit forløb.

En 1:1 træningssession á 60 min. hvor jeg instruerer dig i at træner og lærer dig øvelserne, så du får mest ud af programmet. Jeg optager en video af denne session med instruktioner og gennemgang af dit træningsprogram, som du kan bruge, når du træner på egen hånd.

En opfølgning-session på Skype “på ca. 15 minutter” hvor vi sammen justerer træningsprogrammet efter behov.

DIN INVESTERING

Med er ’Ekspert i dig’ træningsprogram arbejder du direkte med årsagen til, at du er låst fast. Så du en gang for alle kan blive fri af det som ikke længere virker. Når du træner selvstændigt tager du kontrol, så du står stærkere og med flere muligheder. Du har somatiske værktøjer for livet, som du kan bruge igen og igen.

Prisen for dit personligt træningsprogram: DKK 1.500,-

OM MARIE LUMHOLTZ OG KROPPE SOM LÆRER

Maria Lumholtz
Jeg har selv oplevet frustrationen ved langvarige fysiske skavanker og tilbagevendende tilstande, som tristhed, modløshed og udbrændthed, som, lige meget hvilken hjælp og behandling jeg prøvede, i bund og grund ikke forandrede sig. Dette ændrede sig, da jeg selv lærte at mærke og bruge ‘min indre værktøjskasse’ – altså de kropslige ressourcer. Nu kunne jeg eje og bruge den energi der er til rådighed. Det blev det muligt for min krop at gøre det den havde brug for, for at hele, restituere og få det bedre.
Da min krop gav slip, slap de fysiske begrænsninger og min bevægelsesfrihed udvidede sig. Det påvirkede min adfærd og jeg slap også gamle overbevisninger om mig selv og verden – Min krop gjorde det, den havde brug for for at hele, restituere.

Jeg kom ud af en cirkel, som havde gentaget sig i årevis. Jeg har nu mere energi, som jeg bruger til at leve meget mere som hele mig. Dvs. at få opfyldt mine behov og manifestere drømme. Det sker naturliges ikke med et trylleslag og jeg arbejder hele tiden med mine kropslige og fysiske værksteder. Ikke alle drømmer bliver til virkelighed, men nu tør jeg mærke drømme og lade den leve fysisk i min krop for det gør mig mere hel. Også selvom den ikke kan realiseres.
Maria Lumholtz
Jeg oplevede at få det bedre, få mere energi, færre symptomer, bedre humør og have nye muligheder.

KONTAKT INFORMATIONER

Marie Lumholtz: Kropsterapi & Somatisk Træning - København

Holbergsgade 26, 1 tv. 1057 København K
Telefon: +45 31 36 60 90
Email: Kontakt@Marielumholtz.dk
Web: https://MarieLumholtz.dk
Marie Lumholtz: Kropsterapi & Somatisk Træning - København
august 2019
MTiOToFLS
« jun  
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031 
Kontakt@Marielumholtz.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram