Telefon: +45 31 36 60 90
Kontakt@Marielumholtz.dk

EKSPERT I DIG – DU ER NØGLEN TIL FORANDRING.

Tag kontrol og naviger dit liv indefra med et træningsprogram. Skab det liv du elsker!

NB: Et træningsprogram designet til dine unikke behov kræver, at du allerede har et fundament af somatisk læring, for at få mest ud af at træne. Har vi ikke arbejdet sammen før, læs venligst her om mine somatiske læringsforløb.

HVORFOR VÆLGE ER PERSONLIGT TRÆNINGSPROGRAM?

Med et personligt træningsprogram træner du at blive flydende i at bruge din krop, din fysikalitet og dine kropslige ressourcer til at tackle daglige udfordringer og bump du møder på vejen. At træne selvstændigt vil forstærke, det du har lært i et somatisk læringsforløb.

Et personligt træningsprogram er skræddersyet til dig, dvs. din krop og de specifikke situationer og tilstande vi har arbejdet med i dit forløb. Du forankrer det, du har lært igennem dit forløb, ved at træne specifikt mod at forandre det du ønsker. Når du træner selvstændigt øges dit selvværd, når du oplever, at du kan selv iværksætte den forandring du søger.

Det har en selvforstærkende positiv effekt, som vokser efterhånden som du træner.
Somatisk Stressbehandling | København

DET FÅR DU UD AF ET TRÆNINGSPROGRAM

Når det gamle velkendte banker på, er du ikke hjælpeløs. Du bruger træningsprogrammet til at reducere effekten – hvad end det er fysiske symptomer, følelser eller tilstande du oplever.

Du lærer at bruge din krop og dit åndedræt til at øge energi niveauet i din krop. Det er fundamentet for ikke at havne et fastlåst sted. Du har færre symptomer og er mere veltilpas.
Gennem træningen højner du sanserne og det giver nye måder at håndtere udfordringer og tackle de daglige udfordringer.
Du mærker løbende dine behov og ønsker og kan dagligt navigere efter disse. Så du i højere grad lever efter dit potentiale og gør den forskel som er vigtig for dig.

DERFOR GIVER ET TRÆNINGSPROGRAM RESULTATER

Når du løbende træner de kropslige ressourcer du har lært at bruge i dit forløb, navigerer du bedre og bedre dit liv indefra. Ikke som en reaktion på det, der skete omkring mig. Det er fordi du arbejder løbende med årsagen til det som låser dig fast, og med at transformere den oplevelse til energi og velbefindende.

Det betyder ikke, at du ikke får brug for hjælp. Men det betyder, at du ikke er hjælpeløs og at du påvirker, hvordan du har det, lige nu. Du er ikke afhængig af andre for at have det godt. Når du lever dit liv indefra er du hel. Du kan nok ikke altid få alt det, du ønsker. Men du er mere tilfreds og glad.

DIT SKRÆDDERSYEDE TRÆNINGSPROGRAM INDEHOLDER
Et træningsprogram på 30 min. designet helt specifikt til din krop og relevant ift. det vi har arbejdet med i dit forløb.

En 1:1 træningssession á 60 min. hvor jeg instruerer dig i at træner og lærer dig øvelserne, så du får mest ud af programmet. Jeg optager en video af denne session med instruktioner og gennemgang af dit træningsprogram, som du kan bruge, når du træner på egen hånd.

En opfølgning-session på Skype “på ca. 15 minutter” hvor vi sammen justerer træningsprogrammet efter behov.

DIN INVESTERING

Med er ’Ekspert i dig’ træningsprogram arbejder du direkte med årsagen til, at du er låst fast. Så du en gang for alle kan blive fri af det som ikke længere virker. Når du træner selvstændigt tager du kontrol, så du står stærkere og med flere muligheder. Du har somatiske værktøjer for livet, som du kan bruge igen og igen.

Prisen for dit personligt træningsprogram: DKK 1.500,-

OM MARIE LUMHOLTZ OG KROPPE SOM LÆRER

Maria Lumholtz
Jeg er Kropsterapeut, Embodiment Practitioner og faciliterer somatiske forandringsprocesser.

Jeg er indehaver af Kroppe som lærer, og har arbejdet med kroppen i mere end 18 år.

Min passion er at hjælpe dig med at frigøre dig kropsligt fra effekten af traumatiske oplevelser. Disse oplevelser efterlader forankrede stukturer og mønstre i kroppen, som forårsager stress og angst og dagligt fortærer din energi og velbefindende. De er årsag til mange fysiske symptomer og modarbejder din mulighed for at bruge alle dine gaver og opleve glæden ved at være dig.

Jeg kender af egen erfaring konsekvensen af somatiske mønstre. Årevis med uforklarlige smerter og spændinger og en konstant mangel på energi, efterlod mig drænet og ude af stand til fuldt ud at udfolde mit potentiale.

Først da fik bearbejdet mine egne traumer kropsligt, kom jeg ud af en ond cirkel, som havde gentaget sig i årevis. Min krop helede, restituerede og genvandt energi.

Jeg oplevede nu en ny tilstedeværelse i min krop. Det var oplevelsen af mere energi og nye kvaliteter, som gav mig muligheden for at forandre og skabe det, jeg ønskede.
Maria Lumholtz
Jeg oplevede at få det bedre, få mere energi, færre symptomer, bedre humør og have nye muligheder.

KONTAKT INFORMATIONER

Marie Lumholtz: Kropsterapi & Somatisk Træning - København

Holbergsgade 26, 1 tv. 1057 København K
Telefon: +45 31 36 60 90
Email: Kontakt@Marielumholtz.dk
Web: https://MarieLumholtz.dk
Marie Lumholtz: Kropsterapi & Somatisk Træning - København
november 2020
MTiOToFLS
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30 
Kontakt@Marielumholtz.dk
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram