VLOG: Derfor lykkes det dig ikke at forandre det, du ønsker

Disse dage er overgangen til det nye år 2018. Du får måske, ligesom jeg, en del e-mails fra velmenende mennesker (ligesom jeg), som gerne vil hjælpe dig, motivere og inspirere dig, til at 2018 bliver dit bedste år til dato.

I stedet for at give mit bud på, hvordan dit år bliver det mest fantastiske, deler jeg denne VLOG med dig (ca. 11 min.). Jeg taler om, hvad der egentlig skal til, for at få nytårsløfter om drømme og forandring til at lykkes.

Jeg husker selv mange nytårsløfter og tiden derefter, som var fyldt med optimisme og gå på mod. Men når jeg gik i gang med at arbejde med mit nytårsløfte, oplevede jeg hurtigt, at jeg ikke magtede at gennemføre og nå mit mål. I hvert fald ikke uden at presse mig selv til et punkt, hvor jeg var helt udmattet og ikke havde det særlig godt både under og efter. Samtidig fortod jeg ikke, hvorfor jeg ikke magtede det? Det gave ikke mening rent logisk. Og det skabte en frustration og mere skyld og skam.

I videoen taler jeg om, hvorfor du ikke er i stand til at holde dine nytårsløfter. Ifølge denne NY Times artikel, er 25% af nytårsløfter allerede droppet d. 8 jan.

Jeg taler også om, hvad der i min erfaring, skal til, så du rent faktisk lykkes med den forandring du leder efter.

DIT ØNSKE ER IKKE I TAKT MED VIRKELIGHEDEN

Du formår ikke at forandre det, du ønsker, fordi du gør det på et personligt fundament, der er vaklende.

Din indsats står ikke sin prøve, fordi det velmenende ønske eller fortsæt, ikke er i takt med virkeligheden

At følge forandring til dørs, at gå efter det på den lange bane, og .

Du formår ikke at følge forandringen til dørs. Det er fordi det er noget helt andet, end det du tror, du faktisk har brug for.

Du skal først adressere, de ubevidste somatiske mønstre. Dvs. de gamle overlevelsesstrategier, som er lagret i din krop, og stopper dig i at ændre kurs. 

 Dit somatiske fundament skal styrkes

Jeg taler om at, når du forløser og fordøjer de somatiske mønstre, bliver dit fundament styrket. Og fra et stærkt fundament – dvs. at du lever indefra, som og i din krop, med mere energi og en større oplevelse af at være i live – får du adgang til dine kropslige ressourcer. 

Jeg har oplevet mine klienter, igennem vores samarbejde, fuldstændig ændre oplevelsen af deres liv og muligheder, når de lærer, gennem bevægelse og kropscentrerede værktøjer, at lade kroppen fordøje de usynlige somatiske mønstre, som har generet ubevidst i mange år.

Tak fordi du fortsætter med at læse med. Jeg ved godt, at mit budskab ikke er specielt sexet. Fordi arbejdet er ikke er et quick fix. Det er en proces der ofte kræver tid og vedholdenhed.

Jeg ser frem til at dele mere med dig i 2018.

Marie

PS: Lad mig understrege at for at blive hel er du nødt til at røre ved rødderne til de smerter og den frygt, så mange af os bærer rundt på. Jeg mener ikke tale om smerte og frygt, men arbejde med det somatisk, så kroppen får en chance for at fordøje det og genvinde al den energi, der er investeret her. Så du får bygget et solidt fundament og lever hel. I video herover giver jeg dig en ide om hvordan