dk england

Successhistorier

 

Fra overvældet til nærværende

 

Click og hør Rasmus fortælle, om det han lærte og de forandringer han oplevede igennem sit forløb:

 

 

 

Gitte fandt sin ’game changer’ og stoppede med at være et offer

 

Click og hør hvilke forandringer Gitte opnåede igennem sit forløb:

 

 

 

 

Et varmere menneske

Igennem forløbet er jeg blevet meget bedre til at mærke min krop og mine behov. Følelserne er blevet stærkere: glæden blev mere intens, tristheden er blevet dybere, men samtidig også mere overskuelig.

 

 

Stressniveauet er blevet betydeligt lavere, og der er mere tilfredshed og ro i mit liv. Jeg håber også, jeg er blevet et varmere menneske.

 

 

Eva N., Advokat

Eva var igennem et ‘Fastlåst til Fri’  forløb hos mig og fortsatte efterfølgende med at få sessioner og implementere det lærte i sit liv.

 

 

 

Større sikkerhed, mindre stress

Jeg gennemførte et forløb på ca. 4 mdr. hos Marie. Det var fantastisk!

 

Ved at lære at mærke min krop, forstod jeg hvordan oplevelser fra fortiden påvirker mig i dag, både kropsigt og mentalt. Jeg oplevede hvordan min krop reagerer, når jeg er stresset eller nervøs, og jeg fik konkrete værktøjer til at bryde med disse vaner og mønstre og opleve at have flere muligheder.

 

 

I dag bruger jeg de redskaber når jeg er stresset eller står overfor en stor præstation. Jeg har lært at genkende min krops reaktion på stress, og jeg oplever at jeg er blevet bedre til at håndtere usikkerhed og nervøsitet.

 

 

Jeg kan varmt anbefale et forløb hos Marie

 

 

Signe L., Pilatesinstruktør

Signe var igennem et ‘Fastlåst til Fri’ forløb hos mig.

 

 

Præstere u-anstrengt

Arbejdet med Marie har givet mig en oplevelse af kvaliteten og omfanget af min egen energi. Jeg har lært at være i kontakt med min krop, især gennem vejrtrækningen. I pressede arbejdssituationer har jeg fundet ro og overskud til at præstere mere u-anstrengt. Og mere generelt mærker jeg mit hjerte mere og føler større kærlighed til mine omgivelser.

 

 

Peter E. Projektleder,

Peter var igennem et ‘Fastlåst til Fri’ forløb. Han fortsatte efterfølgende med yderligere læringssessioner.

 

 

Stoppet med at skjule mig

Forløbet hos Marie har lært mig at være mere tilstede i min krop og ikke at bruge min krop som et skjulested. Jeg føler mig mere selvsikker og er fysisk og mentalt blevet bedre til at træde ind i nye rum og møde nye udfordringer.

 

 

Lara S, Studerende

Lara var igennem et ‘Fastlåst til Fri’ forløb, og fortsatte efterfølgende med at få sessioner, for at integrere det lærte i sit liv.

 

 

Mere kontrol og flere muligheder

Gennem mit forløb med Marie oplevede jeg, at forandre flere aspekter bl.a. relationen til mine børn i konkrete og gentagne konfliktsituationer. Jeg oplevede at have flere handlemuligheder og at situationen ikke længere havde kontrollen over mig, men omvendt havde jeg adgang til at kunne navigere med større overskud og kunne tage ansvar for situationen.

 

 

Birgitte H., Cand.IT

Birgitte var igennem et ‘Fastlåst til Fri’ forløb.

 

 

Fik et drømmejob

Jeg fik rigtig meget ud af forløbet og lærte mange ting. Jeg får lyttet mere til, hvad andre folk fortæller mig, er mere opmærksom på nuet og virkeligheden omkring mig. Jeg synes, jeg har mere overskud, tid, ro og overblik. Under mit forløb fik jeg et drømme job. Da jeg skulle til interview kunne jeg stå godt på fødderne, trække vejret (helt ned dybt i maven) og lige mærke efter, inden jeg talte.

 

Anonym, København