dk england

Lidt om mig

Marie Lumholtz

 

Hej, jeg hedder Marie

Jeg er ekspert i at facilitere somatiske oplevelser og skabe transformation gennem kroppen.

Jeg lærer dig at bruge din krop og fysikalitet til at facilitere kropslige transformation, så du rykker ud af det fastlåste og forandrer det, som ikke virker, får det bedre og bliver hel

 

 

 

Jeg har altid været nysgerrig og interesseret i mennesker, vores kroppe og hvordan vi lever vores liv i og som vores krop.

 

Kroppen fascinerer mig fordi den udtrykker den du er og dit potentiale. Din krop afspejler, hvordan du håndterer dit livet og de udfordringer du får hen ad vejen.

 

Din mulighed for at tackle det som livet smider din vej, har alt at gøre med, hvordan du har det i og med din krop.

 

De mest dyrebare ting jeg har oplevet i mit liv, fandt jeg med min mavefornemmelse.

 

Jeg vidste ikke altid hvad jeg søgte. Ofte har det været mødet med mennesker, som ændrede mit livs kurs. Min guide i disse øjeblikke var min krop  og dens opmærksomhed.

 

Ofte var jeg tiltrukket af ting, som ikke gav mening for mit sind og intellekt. Men jeg havde tillid til den fornemmelse det gav mig i kroppen. Det  tillod mig at opleve ting, som havde en dyb indflydelse på mit liv.

 

Vi er trænede i at være logiske og tænke os til løsninger og finde ting i livet gennem vores intellekt. Jeg har arbejdet med kroppen i 16 år og har set mennesker udleve mere af deres potentiale og få det bedre, efter de lærte at have mere kropsopmærksomhed.

 

 

Et liv med fokus på kroppen

I 14 år boede jeg i USA. Jeg levede et tilsyneladende spændende liv som yogalærer og ernæringsvejleder. Jeg boede et fantastisk sted, rejste og udlevede en drøm.

 

Og alligevel oplevede jeg en utilfredshed, som jeg havde med mig selv og det liv jeg levede. Jeg oplevede en konstant indre uro, en nervøsitet der i kølvandet bragte en fornemmelse af at være alene.

 

Gennem bl.a. yoga, ernæring, arbejde med diverse healere og coaching forsøgte jeg at stoppe denne indre uro. Alt hvad jeg kastede mig ud i bragte indsigt og forløsning, men jeg nåede kun noget af vejen. Jeg kunne ikke slippe den dybe uro.

 

Jeg arbejde i 11 år som yoga instruktør, men må erkende at i disse år var jeg meget plaget af fysiske skader. Først da jeg gav slip på at undervise efter en stram metode, som bidrog til at fastholde gamle gentagne kropsmønstre, og lade kropsopmærksomhed lede min praksis og undervisning, begyndte min krop at hele.

 

Jeg mærkede samtidig et ønske om at have en mere intim og direkte kontakt med de mennesker jeg underviste. At have muligheden for at deltage i et menneskes kamp for at frigøre sig fra gamle gentagne og begrænsende mønstre og assistere dem på vejen mod at opnå mere personlig frihed.

 

Kropslig indlæring og transformation

Jeg fik min første Grinberg metode session i 2010. Jeg havde straks en fornemmelse af, at der var noget ved metoden og det jeg havde oplevet i sessionen, som var anderledes end nogen form for behandling og metode jeg havde prøvet før.

 

Det var i højere grad op til mig selv i sessionen at bruge min vilje og opmærksomhed for at opnå det ønskede resultat. Og det jeg lærte i sessionen kunne jeg aktivt bruge i situationer i mit liv, til at stoppe den samme gentagelse.

 

Allerede efter få sessioner oplevede jeg færre smerter og en større indre ro og mere energi. Det føltes fantastisk og jeg ville mere. Jeg lærte, at jeg selv er ansvarlig for at skabe den indre ro jeg søger. Jo mere jeg investerede i det jeg lærte og i træningen, jo flere ting kunne jeg stoppe, som jeg førhen ikke havde været i stand til. Mange af disse ting troede jeg simpelthen var en del af min personlighed.

 

Da jeg stødte på Grinberg Metoden mærkede jeg hurtigt, at jeg havde lyst til at inkludere denne tilgang til at arbejde med kroppen i mit eget arbejde og startede den professionelle træning.

 

Jeg har aldrig ønsket at være behandler, så det passede godt, at metoden er en somatisk indlæringsmetode. Jeg mener, at vi selv må tage et større ansvar for vores sundhed, velbefindende og tilfredshed i livet. I mit arbejde indgår jeg med min klient i et samarbejde. Det er derfor delvis op til klienten i hvor høj grad han hun anvender det lærte i sit liv og ser den forandring han  / hun ønsker.

 

Jeg anser det for meget heldig, at jeg har en beskæftigelse, som tillader mig at røre menneskers liv på sådan en dybtfølt og forvandlende måde.

 

Er du interesseret i hvordan jeg kan hjælpe dig?

Book din GRATIS afklaringssamtale.

Den er uforpligtende. Du skal ikke beslutte dig eller betale for noget nu.

Brug snakken til at finde ud af om vi er et match.

Du mister ingenting. Du får mine krops-relaterede øjne på det, du døjer med – og for nye indsigter omkring dine symptomer.