dk england

Sådan arbejder jeg

 

Jeg faciliterer en kropslig (somatisk) forandringsproces.

 

* Somatisk transformation sker når din krop fordøjer gamle oplevelser, som har sat spor i kroppen, og genvinder energien lageret i disse oplevelser.

 

* Sådan får du mere energi, bliver hel og mere af den du ved du kan være  – altså dit potentiale.

 

* Du kan bruge hele dig til at tackle det, som livet smider din vej uden at blive låst fast.

 

 

 

Alt hvad der sker i livet bliver ikke kun oplevet af vores sind men også gennem vores krop. Visse oplevelser, som ofte er blevet gentaget eller har været meget stærke, efterlader spor i kroppen – lidt ligesom dit krops aftryk i en skum madras.

 

 

Disse oplevelser og den måde vi ubevidst holder dem i kroppen, former vores krop. Hver gang der er en vis impuls, som minder om en vis situation fra fortiden, gentager vi den samme reaktion – vi begrænser vores åndedræt, spænder visse steder i kroppen, oplever visse symptomer, som fysisk smerte. Med det kan følge et vist humør. I det øjeblik oplever vi alt omkring os fra det standpunkt og mister vores mulighed for at vælge frit.

 

 

Visse mønstre bliver med os i lang tid: ”jeg er ikke god nok”, ”jeg er for meget”, ” jeg er nødt til at arbejde hårdt”, for at nævne et par.

 

 

Jeg arbejder på en struktureret måde og lærer dig at øge din kropsopmærksomhed, som giver dig adgang til kropslige ressourcer. Det sker gennem en indlærings-udveksling i et partnerskab mellem instruktør og klient, hvor kroppen er fokus.

 

 

Øget kropsopmærksomhed opnås gennem forskellige teknikker: berøring, bevægelse, fysiske øvelser, instruktion og beskrivelsesværktøjer. Det læres gennem kroppen og du lærer at være mere fysisk. At være mere fysisk vil bl.a. sige, at du lærer at øge energien i kroppen og tillade nye oplevelser og kvaliteter, f.eks. styrke, glæde eller stilhed.

 

 

Du har somatiske mønstre, som bevirker at du reagerer automatisk og ikke ud fra din frihed. Når transformation af dine somatiske mønstre lykkes, så stopper automatikken, og du får  adgang til en enorme energi, som har været investeret her. Du kan nu brude den energi til at bevæge dig mod velvære og sundhed, og ændrer på utilfredsstillende situationer i dit liv.

 

Læs om 1:1 forløb her.

 

BOOK EN GRATIS AFKLARINGSSAMTALE HER.

Helt uforpligtende

 

 

 

grinberg

 

HVORDAN VIRKER DET?

Mit arbejde med somatisk transformation har rod i  over 15 års arbejde med kroppen.

 

 

Jeg lærer dig, at være opmærksom på og genkende forskellige områder i din krop, som udtrykker et specifikt mønster. Du lærer at få kontrol over disse mønstre, så de ikke længere begrænser dig.

 

 

Alle somatiske mønstre involverer en særlig måde at trække vejret på , som er unik for alle. Du lærer at trække vejret på nye måder, der er anderledes end din personlige fikserede stil. At lære at trække vejret fuldt, er med til at generere den energi, som er nødvendig for at skabe en varig forandring.

 

 

 

DU LÆRER AT BLIVE MERE OPMÆRKSOM PÅ AUTOMATISKE OG UBEVIDSTE REAKTIONER PÅ SMERTE OG FRYGT.

 

 

SMERTE

Smerte er stærk kommunikator, der fortæller os når noget er galt i kroppen. Mennesker har glemt eller aldrig lært at håndtere smerte på en konstruktiv og ansvarlig måde.
Typisk anses smerte for noget vi ikke skal opleve og som vi i øvrigt ingen kontrol har over. Vi forsøger at komme af med enhver smerte vi føler. Vi forsøger ikke at mærke den. Vi ignorerer den. Hvis vi lærer at stoppe vores reaktion på smerte og i stedet bringer vores fulde opmærksomhed til oplevelsen af smerte, er kroppen meget bedre i stand til at restituere, genopbygge og reparere.

FRYGT

Frygt er en nødvendig oplevelse, da den fungerer som et akut advarselssystem. Hvis frygt opleves fuldt ud, aktiverer det alle mulige kvaliteter, som vi har brug for i ekstreme situationer. F.eks. ekstra energi, klarhed, fokus, hastighed og stilhed.De fleste anser frygt for en negativ oplevelse, som de ikke ønsker at have. De bruger meget energi på at undgå situationer, som kan udløse deres frygt. De forsøger at ignorere den, være følelsesløs overfor den, eller bliver meget bange for selve frygten. I forsøget på dette begynder de at gentage de samme ting i livet, uden at turde lytte til deres ønsker og drømme og mangler energi til at forandre noget.