dk england

Fra fastlåst til fri –

MED ALLE DINE RESSOURCER

 

 

Brug din krop til at komme til bunds med der låser dig fast.

Lær at transformere gamle temaer lageret i din krop.

Så du bliver fri og får mere energi, får det bedre og heler.

Så du har muligheder for at gøre den forskel, der giver mening for dig.

 

Hør her hvad Rasmus siger om sit forløb:

 

Rasmus G. Winther, Professor i Filosofi

 

 


 

HVORFOR VÆLGE ’FASTLÅST TIL FRI’ FORLØBET?

Fordi du er klar, til at tage ansvar for at skabe den forandring du leder efter. Du ved, at et quick-fix ikke giver den forandring, du leder efter.

 

Du længes efter at slippe et (eller flere) begrænsende tema(er) og vil til kernen.

 

Du fornemmer, at du mangler forbindelse til og muligheden for at bruge din krops ressourcer, når du er oppe imod de udfordringer det gamle tema bringer, f.eks. stress, smerte, angst, ubehag mm.

 

Og du er dødtræt af at kæmpe og ikke kunne navigere dit liv uden at falde i de samme fælder.

 

Så du er villig til at lære at håndtere dine udfordringer på en ny måde. Så du kommer til bunds og opnår den forandring du ønsker.

 

Du ønsker konkrete værktøjer og træning, som du selv kan bruge når du støder på bump på vejen i dit liv. Øvelser og træning der giver dig stor selvstændighed ift. at komme fri af det, som tynger dig.

 

Bottom line

DET FÅR DU UD AF FORLØBET

Når du lærer at øge din opmærksom på din krop, mærker du, hvordan begrænsende temaer er lageret i din krop i form af fysiske symptomer og gener og uønskede tilstande (f.eks. udmattethed eller angst). Du opdager hvordan det der sker i din krop er forbundet til dit liv.

 

Du opdager og bruger dine kropslige ressourcer til at tage kontrol over temaet, så det ikke længere styrer dig. Du lærer teknikker og øvelser til påvirker dine fysiske symptomer og gener indefra og de forsvinder eller reduceres kraftigt. Disse kan du bruge igen og igen, så forandringen varer ved.

 

I stedet får du mere energi, som kroppen bruger til at hele og du får det bedre.

 

Du oplever kvaliteter og sider af dig, du ikke kender eller ikke har oplevet længe. Det er en del af dit potentiale, som du kan bruge til at gøre en forskel på den måde, der giver mening for dig.

 

Og måske vigtigst – du får det bedre. Når symptomer og ubehag forsvinder ved egen hjælp, går du ikke længere gennem din dag udmattet, irritabel og i dårligt humør. Du har mere energi og er samtidig mere afslappet, rolig og veltilpas.

 

 

DERFOR GIVER DETTE  FORLØB RESULTATER!

Du har ingen ide om, hvordan du selv bidrager til der i dit liv, hvor du er låst fast. Du ved ikke hvad roden er og hvad du selv kan gøre for at få kontrol. Men oplevelsen er velkendt.

 

Du er hjælpeløs overfor de symptomer, der følger med og ved ikke hvordan du bliver af med dem (f.eks. hovedpine, ondt i lænd eller ryg, spændinger i nakken mm.)

 

Du ender ofte med at adressere symptomer og tyr til diverse former for behandling eller måske spiser du smertestillende piller eller på anden måde gør du ting for at dulme ubehaget. Det hjælper typisk lige nu, men efter et stykke tid vender symptomerne og de velkendte og begrænsende oplevelser tilbage.

 

Når du lærer at få adgang til din krop og dens ressourcer og du lærer at bruge dem, vil du direkte og indefra optrevle temaet. Igennem den proces svækkes temaet og du får mere energi. Din krop heler, restituerer og fordøjer gamle oplevelser, som sidder fast i kroppen. Du får det bedre, med mere energi og bedre humør.

 

Resultaterne kommer, når du ikke længere er hjælpeløs. I takt med at du ikke er begrænset af det gamle tema, oplever du kvaliteter, du har ønsket eller savnet, og som du kan bruge til at være den du ønsker og gøre den forskel der er vigtig for dig.

 

 


 

OM MARIE LUMHOLTZ OG KROPPE SOM LÆRERMarie Lumholtz

Jeg har selv oplevet frustrationen og magtesløshed, som bundede i gamle kropslige mønstre og temaer, som jeg ikke kunne få skovlen under. Jeg oplevede langvarige fysiske skavanker og tilbagevendende tilstande, som tristhed, modløshed og udbrændthed. Lige meget hvilken hjælp og behandling jeg prøvede forblev grundoplevelsen den samme.

 

Dette ændrede sig, da jeg selv lærte  at mærke og bruge min krop og fysikalitet – ‘min indre værktøjskasse’: altså mine kropslige ressourcer, som jeg slet ikke var klar over, jeg havde. Jeg blev i stand til at trevle fastlåste mønstre op, som både sad lageret i krop og adfærd.

 

Da min krop gav slip, slap de fysiske begrænsninger og min bevægelsesfrihed udvidede sig. Det påvirkede min adfærd og jeg slap også gamle overbevisninger om mig selv og verden.

 

Min krop gjorde det, den havde brug for for at hele, restituere.

 

Jeg kom ud af en cirkel, som havde gentaget sig i årevis. Jeg har nu mere energi, som jeg bruger til at leve meget mere som hele mig. Dvs. at få opfyldt mine behov og manifestere drømme.

 

Det sker naturliges ikke med et trylleslag og jeg arbejder hele tiden med mine kropslige og fysiske værksteder. Ikke alle drømmer bliver til virkelighed, men nu tør jeg mærke drømme og lade den leve fysisk i min krop for det gør mig mere hel. Også selvom den ikke kan realiseres.

 

Men samtidig har jeg realiseret mange flere af mine drømme end før jeg havde lært at bruge min krop og dens ressourcer.

 

Jeg har sidenhen støttet mange mennesker i deres transformation fra fastlåst til fri. Fra udelukkende at have muligheden for at søge udefrakommende hjælp, når de døjede med symptomer og situationer, som efterlod dem hjælpeløse og fastlåste, har jeg set utallige klienter forandre sig under deres forløb til mennesker med mere energi, færre symptomer, bedre humør og bevæge sig fra et liv med lidelse til et liv med muligheder.

 

 

 


 

 

FORLØBET GØR DIG I STAND TIL AT

 

  • Ændre situationer og tilstande i dit liv, hvor du før var låst fast uden at kunne påvirke dem.
  • Blive fri af gamle mønstre, som er låst fat i din krop, dit sind og din adfærd og som i dag begrænser dig og medfører lidelse.
  • Bruge kropslige værktøjer og øvelser selvstændigt, så forandringen holder.
  • Håndtere fysiske symptomer, som smerter, spændinger og ubehag og blive dem kvit.
  • Mærke din krops behov og agere derefter, så du reducerer stress og har mere energi.
  • Opleve nye kvaliteter f.eks. ro, glæde, gå på mod el.lign., som øger din livskvalitet og gør dig i stand til at leve, som du ønsker.

 

********************************

 

DIT SKRÆDDERSYEDE LÆRINGSFORLØB

Dit læringsforløb strækker sig over 8 sessioner. Det er struktureret sådan:

Bemærk: forløbet kan udvides til 12 el. 16 session til DKK 700 / session. Efter 16 sessioner er det muligt at købe et klippekort på 4 sessioner, som du bruger efter behov.

Første session indeholder en indledende samtale og varer 1,5 timer. Vi får  bl.a. styr på:
·       Hvad du allermest ønsker at ændre i dit liv.
·       Hvordan er de udfordringer du oplever, udtrykt i din krop.
·       Hvilke symptomer er forbundet med dine udfordringer og symptomernes historie.
·       Hvordan roden af det som fastlåser dig, er nøglen til den forandring, du leder efter.

 

 

7+ 1:1 somatiske ugentlige læringssessioner á 1 time hvor:
·      Vi adresserer det mest kritiske behov din krop demonstrerer, typisk et symptom eller en tilstand.
Så kroppen kan genvinde energi, hele symptomer og gener og dit velbefindende øges.
·      Vi kommer til bunds med fastlåste kropslige mønstre og temaer, som du ønsker at forandre.
Så du en gang for alle bliver fri og har flere og nye muligheder.
Din krop ‘fordøjer’ gamle mønstre og oplevelser, som  er forbundet til symptomerne.
·      Du lærer, at bruge dine kropslige ressourcer og opdager nye kvaliteter, som bliver en integreret del af dig.
Du bliver hel og mere af dit potentiale.
·      Du får  teknikker og øvelser som du træner med.
Sådan lærer du at  bruge dine kropslige ressourcer og kvaliteter i konkrete situationer i dit liv.

 

Imellem sessionerne, får du øvelser, som er direkte relateret til det relevante tema og de kropslige mønstre. Det inkl. bl.a. åndedrætsøvelser, opmærksomhedsøvelser, bevægelsesøvelser og skriveøvelser.

 

 

*********************

 

kontaktside

Hvad sker der i en session? Læs her.

 

 

*********************

 

DIN INVESTERING I FORLØBET

At transformere dit liv så du kan få det bedre og have flere muligheder, er en investering for livet.

Der er ikke noget quick fix.

 

Når du sidder fast og ikke helt ved hvorfor, er det nemt at gribe til hurtige løsninger, som tager fat på symptomerne, men ikke årsagen. Disse løsninger er dyre, fordi du er nødt til at bruge penge på dem igen og igen.

 

Når du er færdig med forløbet, har du somatiske værktøjer med for livet, som du kan bruge igen og igen.

 

I ’Fastlåst til Fri’ forløbet arbejder vi direkte med årsagen til at du er låst fast og ikke kommer videre. Så du bliver fri til at lave de forandringer du ønsker og som gør dig hel.

 

Prisen for hele forløbet (8 sessioner):

DKK 5.950
Du behøver ikke at betale hele beløbet på en gang.
Du kan betale for forløbet i to nemme rater.
Uden at det bliver dyrere

 

DESUDEN

  • Jeg giver dig 30 dages fortrydelsesret. Du får alle dine penge tilbage, undtagen for sessioner, som er afholdt.
  • Som klient i et 1:1 forløb får du særlige rabatter på workshops, holdtræning og events. Du får typisk mellem 20% og 30% rabat. Disse rabatter giver jeg kun til mine 1:1 klienter.

 

 

Gratis snak