dk england

Ekspert i dig –

DU ER NØGLEN TIL FORANDRING.

 

Tag kontrol og naviger dit liv indefra med et træningsprogram.

Skab det liv du elsker.

 

NB et træningsprogram designet til dine unikke behov kræver, at du allerede har et fundament af somatisk læring, for at få mest ud af at træne. Har vi ikke arbejdet sammen før, læs venligst her om mine somatiske læringsforløb.

 

 

HVORFOR VÆLGE ER PERSONLIGT TRÆNINGSPROGRAM ?

Med et personligt træningsprogram træner du at blive flydende i at bruge din krop, din fysikalitet og dine kropslige ressourcer til at tackle daglige udfordringer og bump du møder på vejen. At træne selvstændigt vil forstærke, det du har lært i et somatisk læringsforløb.

 

Et personligt træningsprogram er skræddersyet til dig, dvs. din krop og de specifikke situationer og tilstande vi har arbejdet med i dit forløb.

 

Du forankrer det, du har lært igennem dit forløb, ved at træne specifikt mod at forandre det du ønsker.

 

Når du træner selvstændigt øges dit selvværd, når du oplever, at du kan selv iværksætte den forandring du søger.

 

Det har en selvforstærkende positiv effekt, som vokser efterhånden som du træner.

Træning

 

 

DET FÅR DU UD AF ET TRÆNINGSPROGRAM.

Når det gamle velkendte banker på, er du ikke hjælpeløs. Du bruger træningsprogrammet til at reducere effekten – hvad end det er fysiske symptomer, følelser eller tilstande du oplever.

 

Du lærer at bruge din krop og dit åndedræt til at øge energi niveauet i din krop. Det er fundamentet for ikke at havne et fastlåst sted.

 

Du har færre symptomer og er mere veltilpas.

 

Gennem træningen højner du sanserne og det giver nye måder at håndtere udfordringer og tackle de daglige udfordringer.

 

Du mærker løbende dine behov og ønsker og kan dagligt navigere efter disse. Så du i højere grad lever efter dit potentiale og gør den forskel som er vigtig for dig.

 

 

DERFOR GIVER ET TRÆNINGSPROGRAM RESULTATER

Når du løbende træner de kropslige ressourcer du har lært at bruge i dit forløb, navigerer du bedre og bedre dit liv indefra. Ikke som en reaktion på det, der skete omkring mig.

 

Det er fordi du arbejder løbende med årsagen til det som låser dig fast, og med at transformere den oplevelse til energi og velbefindende.

 

Det betyder ikke, at du ikke får brug for hjælp.

 

Men det betyder, at du ikke er hjælpeløs og at du påvirker, hvordan du har det, lige nu. Du er ikke afhængig af andre for at have det godt.

 

Når du lever dit liv indefra er du hel. Du kan nok ikke altid få alt det, du ønsker. Men du er mere tilfreds og glad.

 

 


 

Læs her hvad Lotte siger om sit forløb:

 

‘Jeg er ikke længere låst fast og handlingslammet’

’Forløbet hos Marie har ændret mit liv. Vores samarbejde har været hjerteligt og varmt. Da jeg kom til Marie, havde jeg kraftig social angst. Jeg var stoppet med stort set alt – med at arbejde, med at klatre, som er min passion. Mit forhold gik i stykker. Jeg gik i gang med skole, men måtte også stoppe det.

 

Da jeg kom hos Marie fik jeg fornemmelsen af, at jeg kunne lære at mærke og bruge min krop. Efter første session havde jeg en dyb oplevelse af frihed, som jeg ikke havde haft længe.

 

Det ville jeg have mere af. I forløbet gik jeg fra at opfatte mig selv som en diagnose, til at mærke mine egne kropslige ressourcer. Jeg lærte at bruge disse kropslige ressourcer og i takt med det, blev jeg mere af mig og kunne lade ting være, som før stressede mig enormt.

 

I løbet af kort tid blev jeg af med de stærke smerter i lænden, som jeg havde haft i årevis. Jeg kunne stoppe med gentagne behandlinger, jeg før modtog jævnligt for ikke at have ondt.

 

I dag kan jeg gøre noget konkret – f.eks. bruge mit åndedræt – når jeg mærker at den sociale angst og stress banker på. Jeg er ikke længere låst fast og handlingslammet. Jeg er begyndt at klatre igen, har genoptaget min skolegang og er startet på deltidsjob i samme branche, som jeg var nødt til at forlade med stress. Og jeg har fået en kæreste.

 

Mit liv gik fra oplevelsen af nederlag på nederlag til at føle succes med det jeg kan klare.

 

Lotte H., Bandagist og studerende

 


 

DIT SKRÆDDERSYEDE TRÆNINGSPROGRAM INDEHOLDER

 

  • Et træningsprogram på 30 min. designet helt specifikt til din krop og relevant ift. det vi har arbejdet med i dit forløb.

 

  • En 1:1 træningssession á 60 min. hvor jeg instruerer dig i at træner og lærer dig øvelserne, så du får mest ud af programmet. Jeg optager en video af denne session med instruktioner og gennemgang af dit træningsprogram, som du kan bruge, når du træner på egen hånd.

 

  • En opfølgningssession på Skype, ca. 15 minutter, hvor vi sammen justerer træningsprogrammet efter behov.

 

 

DIN INVESTERING

 

Med er ’Ekspert i dig’ træningsprogram arbejder du direkte med årsagen til, at du er låst fast.

 

Så du en gang for alle kan blive fri af det som ikke længere virker.

 

Når du træner selvstændigt tager du kontrol, så du står stærkere og med flere muligheder.

 

Du har somatiske værktøjer for livet, som du kan bruge igen og igen.

 

Prisen for dit personligt træningsprogram:

DKK 1.500

 

Er du nysgerrig? Kontakt mig og vi tager en uforpligtende snak. Klik her.