dk england

Gitte fandt sin ’game changer’ og stoppede med at være et offer

Da Gitte startede sit ’Unstuck’ forløb hos mig, var hun godt og grundigt frustreret. Og træt.

 

I 2014, efter at være gået ned med stress, blev hun fyret fra sit job. Og det blev starten på en forandring hun ønskede. Hun tog en coach uddannelse og fandt sin passion: team coaching.

 

Hendes liv var på vej i en ny retning. Alligevel var der en følelse af frustration og at noget uønsket blev ved med at gentage sig i hendes relationer. Hun kunne ikke helt sætte fingeren på hvad det var, men hun endte ofte med en følelse af at være et offer i relationen, Akkompagneret af en følelse af at vente på noget eller nogen.

 

Måske kan du nikke genkendende til den type oplevelse, som bare synes at gentage sig og lige meget hvad du gør, kan du ikke påvirke den? Den type oplevelser er som en sten i skoen og sluger rigtig meget af din energi.

 

Gitte tog en vigtig beslutning

 

Hun besluttede sig for at stoppe med at være et offer og at få hjælp til det. Og hun meldte sig til et ’Unstuck’ forløb med mig.

 

I forløbet lærte Gitte at øge sin energi og sin kropsopmærksomhed. Det resulterede bl.a. i at en episode fra hendes fortid dukkede op, som overhovedet ikke var i Gittes bevidsthed. Men den levede i hendes krop.

 

Da jeg rørte ved Gittes krop, kunne oplevelsen dukke op i Gittes opmærksomhed. Med min støtte kunne hun tillade kroppen at genopleve mindet fra episoden. Hendes krop kunne fordøje og afslutte oplevelsen helt. Det havde den ikke havde haft mulighed for, på det tidpunkt, episoden fandt sted.

 

Derefter slæbte Gitte bogstavligt talt ikke rundt på den længere. Gitte følte sig lettet og med mere energi.

 

Fra denne episode kom vi et lag dybere ned og det blev klart, hvad roden af det, som gentager sig i Gittes liv, er: hun lader sig ikke røre af det hun oplever.

 

Vi havde ramt roden til at Gitte blev ved med at være frustreret i sine relationer, uden at kunne påvirke det. En nøgleoplevelse som sidder i kroppen i et somatisk mønster.

 

Det kalder jeg en ’game changer’, eller på godt dansk en forandringsagent. Når du får fat i det mønster og kroppen får lov at fordøje de gamle oplevelser forbundet til mønsteret, så giver det frihed og muligheder. Selvfølgelig i forhold til Gittes relationer, men også i mange andre områder af Gittes liv.

 

Gitte blev fri til at lade sig røre. Og hun stoppede med at lide som et offer i sine relationer. Hun fik det samtidig bedre fysisk og blev stærkere.

 

Resultater gennem træning

 

Transformationen som Gitte oplevede gennem vores samarbejde er virkelig. Hun fik værktøjer og øvelser til fortsat at træne evnen til at lade sig røre af oplevelser og mennesker.

 

Når hun træner, får evnen til at lade sig røre mere og mere rodfæste i hendes liv. Hun kan bruge den aktivt til at skabe muligheder for den forandring hun søger. Og transformationen kan fortsætte i Gittes liv.

 

Hør selv Gitte fortælle om resultaterne af sit forløb:

 

Gitte Skærmbillede 2017-01-19

Leave a reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>